Studio verhuur

De studio is te huur per dagdeel. Je kunt dan gebruik maken van 4 Faclon Eye studioflitsers en 1 snood. Werk je liever met daglichtlampen? Ook geen probleem, hiervan staan er 2, ook Falcon Eye.

Aan het elektrische achtergrondsysteem (geen gedoe met losse rekken) zijn een zwarte en witte achtergrond bevestigd van vinyl, beide zijn 2.75m breed.

Werk je liever met een papieren achtergrond? Geen probleem, deze kunnen we makkelijk aan een achtergrondrek bevestigen. Zwart en wit, beide 2.75m breed. Kies je voor papierenrollen dan heb je ook nog keus uit 8 kleuren, á 1.20 breed.

De fotostudio kan worden afgesloten. Je kunt gebruik maken van de gezamenlijke ruimte met een grote stamtafel, voor kennismaking of pauze. Deze ruimte is ingericht als gezellige bar.

Ook is er voldoende eigen parkeerruimte.

Ben je in de buurt, wil je de studio eens bekijken of alvast een afspraak maken om hier met je modellen te werken? Laat het mij weten dan laat ik graag alles zien en indien gewenst lichten we samen de achtergrond uit, zodat je gelijk kunt beginnen.

(huisdieren niet toegestaan)